L'Alfonso Alvarez (el del Novell)
fa pocs dies ha agafat la direcció del Bar del Carrer Nou, just al costat de Can Monell, a tocar la plaça de la Font Lluminosa.
L'Alfonso despreś
de superar un mal tràngol de salut i ja recuperat, ens va oferir la possibilitat de passar una
bona estona al seu nou local
que també li ha possat el nom
E l N o v e l l
Ho havíem parlat i preparat de feia una setmaneta
(sense pensar en les revetlles...).
Teníem el petit dubte de que anàvem el dia desprès de la revetlla de Sant Pere (la segona festa de Figueres) i com sempre fem, encarreguem una previsió aproximada però realment mai no sabem, fins a les 08:00, matí els que es presentaran als Callus Bonus
Al final ens vam retrobar una colla molt maca.
Dic retrobar perque ja comencem a ser una colla amb solera, encara que aquest cop hem incorporat gent nova;
i enllaçant amb aquest tema, us convidem a venir amb nosaltres quan vulgueu.
La cuinera (la dona de l'Alfonso) ens va preparar una tripa, amb MOLT CAP i MOLTA POTA, exquisita. Poca tripa... però ben cuinada i tendre.
Salsa gelatinosa (degut a tant cap i tanta pota) però consistent. Sense gaire tomata.... i amb trocets de xoriço (no de Barcenas, vull dir xoriço de Cantimpalo)
of_fthe_record: Oso... te quiero comentar, tu que no estabas... que nooo!!, no son los callos gitanos que tanto te gustan!!! Pero seguro que te los hubieras zampado
El picant molt picant, (com ha d'ésser) pero també un picant molt noble i gens dificultos per pair.
No era d'aquells picants que et deixa rastre per tota la setmana.
No sé si m'enteneu!
Els "Callus del Novell", ens deuen haver agradat perquè han tret una molt bona nota (fent la mitjana entre tots) de
8.20 sobre 10
Cal tenir en compte que l'Alfonso ens va servir molt bé
(ell és un gran professional de la hosteleria i amb molts anys d'experiència)
Cassoleta de tripa, pa (molt de pa.. almenys 3 barres ens vam cruspir!!), vi rosat i vi negre (ampolla, res de granel), un tros de formatge manxego curat BONÍSSIM i café (el que volia amb gotes...).
tot plegat per 7,50 euros.
La foto del formatge! No vaig tenir temps de treure la camara de la bossa i apretar el POWER-ON, que ja havia volat!!!!.
També volem fer constar que ens va deixar repetir. Va possar una cassola al mig, i també la vam deixar ben neta (senyal de que eren força bons!!!)
Una opció d'esmorzar a Figueres que us volem recomenar.
Obre a les 07:30 mati i sempre té un parell de plats de cassola. A part TAMBÉ té la típica planxa, (us recomano personalment la sípia)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada