dimarts, 21 de maig del 2013

Blanc i Negre (tripa com cal)

Al Blanc i Negre, hem menjat una tripa com Déu mana!!!
sense matisos ni excuses, ni colors... ni grisos!!!!
Per a nosaltres seran els "calluuuss sense color" els del BN!!!

Aquest ha sigut el primer lloc (publicat al blog) que hem pogut tastar
una tripa amb cap i pota


Plat cuinat pel Paco i també com Déu mana!!!.
Ell fa sempre tot el procés, de blanquejar i bullir fins a cuinar i servir.
Aquesta personalització es nota just el primer moment que entres al seu local.
Un Bar-Restaurant amb caràcter i molt acollidor, com el Paco!!!
Vam arribar a les 08:00 en punt i li volem donar les gràcies, perquè els dissabtes ell obre a les 08:30, i ens va fer el favor d'anar un pel abans.
Gràcies a això va ser arribar i moldre. En un pimpam teníem el pa (per cert boníssim) el vi (rosat rioja i negre de la casa) i "Caseres





Vam menjar molt a gust i els vam trobar molt bons.


Es nota quan la tripa ve acompanyada amb força cap i pota.
La salsa agafa una altra textura,  un pel més gelatinosa i es torna molt agradable i més gustosa.
De picant, la majoria vam trobar que era més que correcte.
Però com sempre és un punt de referencia molt subjectiu i fàcil d'arreglar.


Just quan havíem deixat els plats nets i amb el pa havíem xucat la salsa, en Paco va tornar a treure una altra
cassola per si volíem repetir i més vi i més pa....
La sensació va ser que no podríem repetir però de bo que devia ser, també ens ho vam menjar tot.



Amb els cafes de costum regat amb 4 gotes d'Aigua del Carme (xist) i amb un xupito d'herbes per barba,
en Paco ens va cobrar 10 euros.
Vam fer tot seguit la votació de costum i va sortir un 8 sobre 10.
Relació qualitat preu força bona.

Us deixem el telf del BN per si voleu anar a provar-los
millor trucar 972671005, no sempre en tenen, però quan en tenen, val la pena que feu un escapada!!!
email BN. blanc.i.negre39@hotmail.es
Avda. Vilallonga 39 Figueres (a prop del camp de futbol vell i del pas nivell)



"CCB" Colla Callus Bonus!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada