En Toni (calleru Major) va organitzar la darrera trobada. Ja fa temps que tenia ganes de portar-nos a prop de casa seva.
Bar-Restaurant-Hotel-Pizzeria LA MASIA especialitat en Carns a la Brasa-Grill-Piscina
(això és el que diu la targeta de visita, però,
el que no diu la targeta és que es menja de p.m.
i a molt bon preu!!!)
En Toni li va explicar a en Manolo de la Masia, tota la moguda del blog.
En Manolo, ja a les primeres converses, ens va demanar “carta blanca” i confiança plena, i vam quedar el dissabte a les 08:00 mati, en punt!!!!
En Manolo. |
Després d'una benvinguda molt acollidora (allà a la Masia, són tots molt simpatics)
ens van oferir una taula rodona molt gran i comode
i SENSE EXPLICACIÓ NI PARIPE,
tres cassoles de cop, sense explicació ni rotllos superfluuuus
Una cassola de cargols amb salsa, exquisida (i val a dir, que no l'haviem demanat)
una cassola de pota i tripa amb... mandonguilles i.... tachan!!! gambes!!!!
doncs, això... a la Masia és el que trovareu, qualitat, quantitat i bon preu.
En Manolo riza el rizo als esmorzars de forquilla de l'Alt Empordà
Cassoles, grans, plenes i molt plenes, de quantitat, de suc, de salsa, d'aromes.
Al principi, els puristes, s'ho miraven de reüll, però ha sigut només rebre la flaire i sucar una punta de pa (per cert boníssim) i ens ha conveçut a tots.
Comentaris de què bo que està això, collons!!,... molt bé... era un continu!!! Ens vam despertar de cop.
Una altra cassola, també demanava la seva atenció... amb un aroma fumat (que li donava el xoriço) teníem un dels plats estrella del Manolo. Callos a la Riojana!!! espectacular!!!!
(M'haureu de perdonar, pero no hi han gaires fotos. Francament, qui té ganes de fer fotos a uns plats fumejants amb una flaire bonissima!??
Hi hagut moments de atavalament total, perque teníem les 3 cassoles al mig i era un continu de provar i comentar... has vist els cargosl, si.. i tu has provat la gamba.. no encara, estic amb el xorico!!
increible!!! disfrutàvem com nens!!!
com deia un "calleru": "este año ya tengo el cupo de experimentos agotados, a partir de ahora quiero callos y punto"
Haviem menjat molt i molt bé. No ens sabria greu cap xifra, però creiem que podria restar puntuació.
En Manolo, ha aconseguit el més "dificil todavia,... rizar el rizo!!!
Us vull enganxar una explicació que he trobat per internet (referint-se a RIZAR EL RIZO)
La frase rizar el rizo expresa hacer algo con la máximo perfección posible haciendo alarde (demostración) de ello. Os pongo un ejemplo del Diccionario Fraseológico del Español Moderno (F. Varela y H. Kubarth): “Éste es capaz de conducir con una mano atada a la espalda y poner el coche en dos ruedas; a esto se llama rizar el rizo de la habilidad al volante”.
Vi negre, rosat, ben fresquets i “gaseosa” (que no l'hem obert).
Senyal de que el vi era bonissim
1 trifàsic per barba i xupitos..... sense saber el preu
ja es sentien notes de notable alt i excel.lent.
Tot el contrari, ens volien cobrar 8,50 euros per persona,
cosa que ens hem negat rotundament i hem deixat 10 euros per persona
Us ben assegurem que és el millor lloc qüalitat preu dels que hem anat. I no se pas si ho podrem tornar a igualar (millorar serà molt pero que molt difícil)
Estaríem més estona explicant delícies del lloc, però el millor que podeu fer, és anar de part nostre i felicitar-lo (abans de menjar i després!!!!!)
La nota mitjana ha sigut unanime
(6 persones, cap a votat menys de 9)
9,20 sobre 10!!!
En el nostre rànquing no estaria
en el primer lloc
(ja tenim LA CATEDRAL)
però, ara gràcies a La Masia
podem dir que ja tením
la nostra BASILICA!!!
LA MASIA
Ctra. NII (A2) PK. 762
TELF. 972 529 334
Pont de Molins - 17706
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada