com, ja és tradició, el dissabte vam quedar tota la colla a les 08:00 mati
Aquest cop, va ser l'Oso, que va proposar ell el restaurant. Vam anar al Bar Restaurant El Sepia (abans Hidalgo, Camp dels Enginers)
Fa uns 5 anys (crec recordar) em van explicar que ho van agafar la Elo, el seu fill Juan i la seva dona la Cristina.
En Juan i la Cristina |
La Elo (la cuinera!!!) |
Ens van portar una ració gran de "tripa"; preu de 5 euros el plat (insisteixo gran i força ple)
Val a dir que tenen també una mida de "tapa" a 3.25 euros.
"Callus Bonus"... tothom va coincidir amb: plat generos, textura ideal, molt ben cuinats, genero amb molta qüalitat i variat (hi havia de tot: xoriç, morro, pota, tripa,....)
Un plat molt correcta i amb un picant considerable (potser un pel al limit) pero un picant nobel i
no ens va fer gens de mal.
si em descuido, no faig la foto... que bons!!! |
Vam detectar (tots sense excepcio) unes notes un pel acides a la tomata i això també feia que es notes massa la presencia d'aquesta... No és res desagradable, pero si que va fer baixa una mica força la nota.
De nota mitjana va treure un 7,89 i si en un futur es corretgis aquest punt negatiu de la tomata (massa poc feta i massa acida) podria ser un lloc molt ben situat al nostre ranquing (qüalitat preu correcta)
Personalment, vull fer palès, que és un lloc molt agradable i net; ideal per anar a fer unes tapes (cargols i sipia en salsa és la seva especialitat)
Recordeu que tenen tancat el diumenge al mati (a la tarda obren a les 17:00) i tot el dilluns tambe tancat
La resta de dies entresetmana obren a les 07:00 en punt.
el seu telf es 972.511368
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada