"escrit per Miquel"
Dissabte dia 7 de Desembre de 2013
Aquest cop hem estat 9 a menjar callos i
hi havia 2 generacions entre nosaltres, en Josep Brunyol i en Josep
Brunyol júnior. Aquest grup promet .
Els callos tenien una salsa molt bona amb
un punt just de picant, la quantitat servida en un plat trinxant ha estat molt
generosa i qui ha volgut a pogut repetir.
El preu incloent les begudes, els
cafès i els xupitos de tota mena ha estat simbòlic 5 € per persona.
Els aspectes a millorar, que no vol dir
negatius, són que els faltava una miqueta més de cocció i un pel més de sal.
Cal tenir en compte que aquestes dues observacions serien gairebé inapreciables
per a algú que va a esmorzar callos un dia normal, però quan s'ajunta la colla
dels dissabtes, anem una mica amb l'actitud de "crítics gastronòmics de
callos" i analitzem tots els aspectes dels mateixos, així com el servei,
l'atenció, el preu, etc .
La nota ha estat d'excel·lent : 9
Bar Martin & Martin
c / Sant Pau, 64
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada