Lidia Ginjaume |
Plat especialitat de LA PANSA. Amb una salsa molt consistent, tant de gust com de textura.
Protagonista un gust marcat de ceba dolça, que no li queda gens malament.
Tripa, de molt bona qüalitat i ben cuinada. Dins un local molt net, polit i molt professional i detallista.
Com deia en Jesus (i vam coincidir força tots): Callos del librillo. Se pueden y deben masticar, con textura en su punto. Particularment, vaig trovar els talls un pel massa grans.
Vam finalitzar amb els cafes de rigor, i tot plegat amb un xupito d'herbes per pair, va sortir un preu mitja de 10 euros.
Preu que sense ser cap disbarat, creiem que va penalitzar un pel la nota.
Aixi i tot cal remarcar que la cassoleta te un preu de 5,50 euros.
molt correct, hem de tenir sempre present que estaven molt bons (poc picants, pero)
Rai |
Jesús |
Oso |
Brunyi |
Enric |
La nota resultant, després de deliberar molt poc i coincidir força, va ser un 8.25 sobre 10
Nota que reflecteix força el que hi podeu trobar.
Menjar de qüalitat, dins un lloc molt agradable i a un preu lògic.
Ens va agradar molt la atenció de la Lidia i la seva mare. Ens van explicar que aquest restaurant li deien Can Bossa. us enganxo el que m'ha enviat la Lidia al email explicant-ho:
L Historia del nom "Can Bossa " es perque el besavi de la casa que
era de Vilafant portava una bossa de seda on portava les monedes. No era
normal i meny de seda i tot el poble li deien "Can bossa de seda" fins
ara que s ha anat comprimint i la gent dels pobles acabaven dien "Can
Bossa".
( Es el mot que tenim amb la gent de pagès)
Ens va explicar també que tots els dijous tenen obert i tot apunt desde les 07:30 mati. Un repertori de diferents plats calents i que mai falta la tripa de LA PANSA.
us passem el telf 972501072 per si voleu trucar abans d'anar i/o demanar qualsevol dubte que de ben segur us atendran molt bé.
RESTAURANT LA PANSA
c/Empordà 8 (ctra Olot davant Llar de Jubilats) de Figueres
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada