Després de "discussions" varies, la Colla vam decidir repetir TOTS PLEGATS repetir a La Parra.
Haviem anat dues vegades tots plegats, i les dues vegades havia tret una nota mitjana molt alta. Pero individualment, altres esmorzars, semblava que no n'hi havia per tant.
Vam decidir repetir i valorar de nou.
Dissabte 23, 08:00 mati, dit i fet.
La Parra Sant Climent. Només d'entrar la cosa prometia. Caçadors, despedida de solters...
Molt Fred
Tot a punt, encara que ja ens havien avisat que era un dia molt complicat per ells perquè tenien molta gent.
10 minutets d'espera i teniem una de les cassoletes més ben calentades que pots trovar a l'Empordà
En Basilio (nou calleruuuu) ens comentava el mateix: Muy caliente y temperatura ideal. Como nota negativa hecho a faltar un poco de cordero (el paio és extremeño!!)
No us puc ensenyar com és, perque just li feia la foto, la meva camera es va bloquejar... imagineu-vos si n'es de lleig!!!!
En Toni, a part de la cocció, textura i gust de la salsa, remarcava i destacava la simpatia de la mestressa. La Salvi!
En Miquel (aquest cap pelat que surt a la foto) (nou calleru tambe) comentava el mateix: "Molt ben escalfats i m'encanta la textura i el gust".
En Brunyi, a part de comentar i coincidir amb tothom de les excel.lencies de la presentació, textura i temperatura, encertava també dient que: "els trobo poc fluixos i molt poc picants... en definitiva menys intensos comparats amb els altres cops"
Aquí va estar encertat i creiem que això va fer baixa una pel la nota.
El primer dia que vam anar va treure 9,25
El segon dia 9.58
i aquest tercer cop..... 9,10
9,10 nota de mitjana sobre 10.
Està superbe!!!!!!
Continua sent LA CATEDRAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+ comentaris:
Enric. Bona cocció!!!
Pere: Fluixos de picant
Oso: poc picant de "guindilla" massa picant de pebre i llàstima perque és una salsa molt fina i exquisita
una cosseta interessant vam descobrir just al marxa. CALLOS AMB ALLIOLI... caldrà provar-ho
Guaita la foto!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada